Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Rebecca Black

mandag den 28. marts 2011
Så er årets første rigtige "youtube sensation" en realitet. 13 årige Rebecca Black indspillede sin sang "Friday" og lavede en tilhørende musikvideo for sølle 2000$ og lagde den ud på the tube. Nu godt 60 millioner views senere enten elsker eller hader alle Rebecca, senest har Lady Gaga kaldt hende et geni. (Se mere her) Et musikals geni er hun jo nok ikke. Mildest talt! Men der er jo heller ikke nogen, der tvinger én til at se eller kommentere på hendes video. Så giv pigen lidt fred og lad hende tælle pengen fra de allerede mere end 15.000 downloads i iTunes.

Sci-Fi fredag

fredag den 18. marts 2011

Så er det blevet fredag - og ingen fredag uden Sci-Fi!

Dages Sci-Fi er filmen Monsters, der netop er kommet til Danmark. Den har vist ikke rigtig fået den store plads i de "almindelige" og mainstream biografer, men bor du i eller omkring København kan den da ses i Vester Vov-Vov.

Og det skulle du tage at gøre.
Monsters er både blevet rost og kritiseret for at minde om District 9.
Men ud over at begge film er indi Sci-fi med begrænsede bugetter, minder de faktisk slet ikke om hinanden.
Monsters har bare to skuespillere, og en instruktør der før denne film stort set kun havde lavet dokumentare. Denne cocktail, og det at langt det meste af filmen skulle være improvisation, giver filmen en meget rå og troværdigt stemning.
Hele bugettet er ikke brændt af på imponerende specialeffects. (som man så i splice - shame on you Adrien Brody) Effects'ne er gode, ingen tvivl om det, men de fylder meget, meget lidt i hvad der egentlig er en karaterhistorie i sci-fi klæder.
Og så har instruktøren, som også er forfatteren valgt at bruge 90% af alle sine effects i filmen første få minutter.
Dette bevirker, at vi ved de store slemme monstre er derude. Og vi ved hvordan de ser ud, så man føler sig ikke snydt når hovedpersonerne ligger under en bil, og man kan høre monstret gå forbi lige derude uden kunne se det.

Monsters har fået en blandet modtagelse. Men den er bestemt de 94 minutter værd.

God weekend - husk at kigge under sengen.

Super

mandag den 14. marts 2011



Så vi har næsten lige set Defendor og Kick-Ass, og her er så den næste "dark comedy looser vigilante" film.


Super


Super adskiller sig ved at være lidt af et "feel-good" project, hvor gode og anerkendte skuespillere er gået med til at få absolut mindsteløn, for at lave denne lavbuget independent film. Og selv om jeg tidligere har været hård ved denne type film, siger min mavefornemmelse mig at Super kan blive ret cool.


Døm selv.